top of page

OM OSS

Cars AS, som ble grunnlagt i Oslo i 1998, har rukket å bli godt etablert i Frogn, Drøbak, hvor vi har langsiktige planer! Vi har på alle måter utvidet virksomheten vår: Bil- og motorverkstedet vårt har blitt vesentlig større, vi har investert i mye nytt spesialutstyr, som gjør oss mindre avhengig av eksterne spesialtjenester. Videre har vi blitt godkjent som kontrollorgan for Statens Vegvesen, og utfører nå EU-kontroll (PKK). Vi har fått flere ansatte og har tilegnet oss økt kompetanse på flere viktige områder, som vi trenger i forbindelse med de store restaureringsprosjektene firmaet vårt får flere og flere av.

Med tanke på godkjenning og registrering, samarbeider Cars AS tett med Statens Vegvesens Ombyggingsgruppe, noe som gir økt trygghet både for bileier og verksted.

Vi presiserer at vi fortsatt er et offentlig godkjent motor- og bilverksted, med PKK, som har kompetanse og utstyr til alle typer service og reparasjon på lette kjøretøy. Amerikansk bil er fortsatt vår spesialitet, og motorsport er fortsatt vår nisje: Vi er spesialister på bygging og reparasjoner av amerikanske standard og high performance motorer til gatebruk, baneracing, båt og dragracing.

Med større lokaler har vi kunnet utvide delelageret vårt, og vi opplever en økende forespørsel både fra postordrekunder, via ny nettside, via bedriftens facebook profil og fra Speedshopen’s direktekunder. Varelageret vårt er mest detaljert når det gjelder disse tre områdene: Amerikansk V8 motor, klassisk Mustang og C3 Corvette.

Cars AS engasjerer seg fortsatt i en rekke motorsportsgrener, hovedsakelig på motorsiden, og fortsatt med dragracing som hjertebarn! Vi overhaler nå også alle typer V8 inboard båtmotorer, og lagerfører servicedeler til disse.

Som kunde hos oss kan man få hjelp til å kjøpe den klassiske muskelbilen man alltid har drømt om, for eksempel en 1967 Ford Mustang, 1968 Ac Cobra, 1971 Dodge Challenger, 1962 Chevrolet Corvette, 1970 Buick Riviera, 1971 de Tomaso Pantera, 1970 Chevrolet Chevelle, 1973 Jaguar E-Type. Mange tar kontakt først etter at de har kjøpt drømmebilen

Hos Cars AS får bileieren utført service, reparasjoner, EUkontroll og vedlikehold, full originalrestaurering, eller hjelp til å skape en veteranbil som ser original og tidsriktig ut, men som for eksempel skal ha en sterk og moderne EFI-motor, ny 4-6 trinns gearkasse, oppgradert for- og bakstilling, hjuloppheng og bakaksel, samt tidsriktig lyd- og alarmanlegg. Kravet om strøken finish gir oss mange og spennende utfordringer i forhold til design, materialvalg og lakk. Enkelte kunders ønske kan reformuleres til en moderne ulv i fåreklær, med vekt på kjøreglede, komfort og driftssikkerhet, herunder moderne, oppgraderte bremser. Selv om de fleste kunder i denne kategorien vil beholde bilens originale utseende, har enkelte helt spesielle og personlige ønsker med hensyn til finish og utseende, slik at bilen får en «one of a kind appararance», for eksempel en 1962 Corvette, med 1953 front, 1958 dører og egendesignet eksosanlegg.

Går du med en uoppfylt drøm om endelig å eie den bilen du alltid har ønsket deg? La oss gjøre max ut av budsjettet ditt, og finne drømmebilen for deg i USA, Tyskland, Italia eller England. Vi benytter lokale, nøytrale, sertifiserte takstmenn, for å unngå å «kjøpe katta i sekken»

Ta kontakt! Vi er kun en telefon, e-mail eller sms unna!

Om oss: About
bottom of page